Res a amagar

Descripció del llibre:
La Gina té 14 anys, ganes de fer amistats a l’institut nou i dues mares amb les que parla de tot. Però darrere del recent canvi de població s'amaguen uns quants secrets. I a l’aula de 3r. B té companys i companyes que no són com aparenten.

En paral·lel ens narra la història d'una de les mares, que anava al mateix institut fa 30 anys, fent així un recorregut a través dels canvis produẗs en torn a l'homosexualitat durant les tres últimes dècades.
Autoria:
Anna Boluda Gisbert
Edat:
Adolescència (12-16 anys)
Tema:
Diversitat familiar,
LGTBI+
Editorial:
Enllaç a l'editorial:
Compra el llibre:
Què podem treballar i com treballar-ho:
Aquesta novel·la aborda la diversitat familiar i com ha anat canviant en les últimes dècades. A través de la novel·la podrem acompanyar a la protagonista i conèixer com viu la diversitat familiar. A més d'aproximar-nos a la vivència de la seva mare a l'adolescència i els seus primers amors en una època on ser lesbiana era una batalla diària.

A més, podrem treballar temes com els drets de les persones LGTBI, la lesbofòbia i l'assetjament escolar (bullying), i la diversitat funcional.

El llibre compte amb una guia de lectura que ens ajudarà a guiar algunes preguntes per poder debatre sobre els temes que es treballen a la història.

T'interessa treballar aquest llibre? Et podem facilitar recursos i acompanyament per treballar aquest tema!    Contacta'ns

Res a amagar