CONTACTA'NS!

E-mail: marta@familiaritatsdiverses.com
Telèfon: 630 762 138

Acompanyament psicològic a adolescents 

 

Acompanyament psicològic a adolescents


 

Les i els adolescents s'han d'afrontar a nous reptes en aquesta nova etapa. És un moment de molts canvis en tots els àmbits de la seva vida i afrontar-los no és fàcil.

És una etapa de transició, on les relacions familiars canvien i les relacions socials guanyen importància (noves amistats, primeres parelles o primeres relacions sexuals).

En ocasions, les i els adolescents necessiten d'un acompanyament psicològic per construir la seva identitat i saber qui són i qui volen ser. Resoldre els reptes d'aquesta etapa poden crear moltes inseguretats i emocions diverses, així com transformar les relacions que fins ara havien construït i això genere inquietud a l'entorn.

Treballem des d'una perspectiva sistèmica i cultural, amb visió de gènere, centrant-nos amb l'adolescent, però amb una mirada més àmplia, tenint en compte la família, l'institut, i els diferents sistemes on participa.

Amb noies i nois d'entre 12 i 20 anys treballem utilitzant diverses eines, buscant la més adequada a cada adolescent: les narratives, el teatre de l'oprimit, el joc, l'expressió artística, les converses o el coaching.

Realitzem un acompanyament respectuós cap a les i els adolescents, tenint en compte els reptes, els ritmes i necessitats de cada noia o noi.

 

Vols més informació o demanar una primera cita gratuïta? Contacta'ns i demana informació

Preus:

  • Primera visita gratuïta.

  • Preu per sessió: 60€/hora (IVA inclòs).

  • Preu mensual: 240€/mes (IVA inclòs).