CONTACTA'NS!

E-mail: marta@familiaritatsdiverses.com
Telèfon: 630 762 138

Acompanyament psicològic a infants 

 

Acompanyament psicològic a infants


 

Les nenes i nens han d'afrontar a molts reptes a mesura que van creixent. Aquests reptes poden ser derivats de l'entrada a nous sistemes (com l'entrada a l'escola o a activitats extraescolars) o per canvis en els sistemes en els que participen (canvis individuals, a nivell familiar, a l'escola o amb les amistats).

En ocasions, els infants necessiten d'un acompanyament psicològic per poder afrontar-los i poder treballar les emocions, els hàbits, els límits, la construcció de relacions socials o començar a experimentar amb la seva identitat.

Treballem des d'una perspectiva sistèmica i cultural, amb visió de gènere, centrant-nos amb l'infant, però amb una mirada més àmplia, tenint en compte la família, l'escola, i els diferents sistemes on participa.

Amb nenes i nens d'entre 3 i 12 anys treballem a través del joc i les narratives, ja que és la millor manera d'arribar als infants i comunicar-nos amb un llenguatge comprensible per les nenes i nens. Al mateix temps que per elles i ells és viscut com un espai de joc, on poden comunicar-se lliurement.

A través del joc realitzem un acompanyament respectuós cap els infants, tenint en compte els reptes, els ritmes i necessitats de cada nena o nen presenta.

 

Vols més informació o demanar una primera cita gratuïta? Contacta'ns i demana informació

Preus:

  • Primera visita gratuïta.

  • Preu per sessió: 60€/hora (IVA inclòs).

  • Preu mensual: 240€/mes (IVA inclòs).