El senyal

Descripció del llibre:
El rellotge del campanar es va aturar, precisament, aquella nit. L’endemà, la plaça de l’Ajuntament s’omplia de gent que protestava, silenciosa, contra el darrer assassinat d’una dona. Joana, Dori, Ivonne i Val, entre moltes altres persones, van participar en una concentració que no expressava només rebuig, sinó també por i cansament davant d’una situació, en el fons, no tan llunyana per a cap d’elles. Perquè el senyal de la violència, aparent o invisible, pot aparèixer en qualsevol racó. Com també hi pot aparèixer el senyal de l’esperança, dels lligams, de les llums que no s’apaguen.
Autoria:
Marta Meneu-Borja
Edat:
Adults (més de 16 anys)
Tema:
Violència de gènere
Editorial:
Enllaç a l'editorial:
Compra el llibre:
Què podem treballar i com treballar-ho:
La violència de gènere és un greu problema a la nostra societat. Malgrat tota la feina feta des de col·lectius feministes i des de moltes persones que la volem combatre, les situacions de violència de gènere encara són molt comuns en el nostre dia a dia, i els feminicidis no s'aturen.

A través d'aquest llibre, orientat a joves de més de 16 anys podem treballar la violència de gènere, com es viu en primera persona, com ens fa sentir, però també la importància de l'entorn i de crear xarxes per poder sortir de situacions de violència.

És un llibre interessant per treballar la violència de gènere, què és, en quines situacions s'està exercint violència, com la vivim, com podem acompanyar a algú que n'està vivint o n'ha viscut i com posar-hi fi.

Perquè visibilitzar la violència de gènere i parlar-ne és bàsic per combatre-la.

T'interessa treballar aquest llibre? Et podem facilitar recursos i acompanyament per treballar aquest tema!    Contacta'ns

El senyal