CONTACTA'NS!

E-mail: marta@familiaritatsdiverses.com
Telèfon: 630 762 138

Familiaritats diversesFamiliaritats diverses és un projecte que sorgeix per acompanyar en la diversitat familiar i la diversitat relacional. Neix per visibilitzar-les i normalitzar-les en els àmbits educatius i socials, perquè malgrat tots els canvis socials, encara ens falten molts recursos per poder fer-hi front.

A través d'aquest blog anirem publicant articles sobre diversitat familiar, per acompanyar-nos en les reflexions, en els dubtes entorn a la criança, als reptes que hem d'abordar en el dia a dia, i també per normalitzar una realitat que en molts moments encara queda molt invisibilitzada.

També visibilitzarem la diversitat relacional, perquè podem construir el nostre projecte de futur de moltes maneres diferents, però no sempre és fàcil, a vegades sorgeixen dubtes, temors, contradiccions, ... i sí, també n'hem de poder parlar i treballar-les, perquè sinó seguirem sense transformar la nostra societat realment. És més transformador reconèixer les contradiccions i discutir-les que fer veure que aquestes no existeixen.

També abordarem les interseccionalitats i la diversitat, com pot ser la interculturalitat, la diversitat funcional o la transexualitat. Perquè malgrat poden produir-se en qualsevol context familiar o relacional, hi ha especificitats en el desenvolupament que caldrà tenir en compte, pensar i acompanyar de manera específica.

Així, a través de les entrades a aquest blog, treballarem les diversitats, incorporarem elements per reflexionar-hi i recursos educatius que poden ser útils.

També ens podeu contactar per demanar més informació o una cita per veure'ns!