CONTACTA'NS!

E-mail: marta@familiaritatsdiverses.com
Telèfon: 630 762 138

Un grapat de botons

Descripció del llibre:
No totes les famílies són iguals. Cada família és diferent, única i especial. Així comença aquest conte infantil sobre la diversitat familiar. Quins tipus de famílies existeixen? Quina cosa especial fa que siguin família? Són algunes de les respostes que es vol donar per fomentar la tolerància cap a les particularitats dels altres. No hi ha una forma única de tenir una família. Per a totes les precioses famílies que formen aquest món va dedicat amb molt d'afecte aquest llibre infantil.
Autoria:
Carmen Parets Luque
Edat:
Infantil (5-8 anys)
Tema:
Diversitat familiar
Editorial:
Enllaç a l'editorial:
Compra el llibre:
Què podem treballar i com treballar-ho:
Com treballar la diversitat familiar present a la nostra societat? Com acompanyar als infants perquè la coneguin i la respectin?

A través d'aquest conte podrem parlar sobre els diferents models familiars, però sobretot posar èmfasi en allò que fa que totes siguin famílies. Podrem discutir sobre el que les fa diferents, però també allò que les fa semblants.

És un bon material per normalitzar la diversitat familiar i promoure el respecte i donar opcions perquè les criatures puguin construir la seva identitat lliurement.

T'interessa treballar aquest llibre? Et podem facilitar recursos i acompanyament per treballar aquest tema!    Contacta'ns

Un grapat de botons