CONTACTA'NS!

E-mail: marta@familiaritatsdiverses.com
Telèfon: 630 762 138

Mujeres de ciencia

Descripció del llibre:
Un libro ilustrado y educativo, que pone de relieve las contribuciones de cincuenta mujeres notables a los campos de la ciencia, la tecnología, la ingeniería y las matemáticas desde el antiguo hasta el mundo moderno. Esta fascinante colección también contiene infografías sobre temas relevantes como equipos de laboratorio, tasas de mujeres que trabajan actualmente en campos relativos a la ciencia y un glosario científico ilustrado. Entre las pioneras incluidas en esta obra están figuras conocidas como la primatóloga Jane Goodall, así como otras menos conocidas como Katherine Johnson, la física y matemática afroamericana que calculó la trayectoria de la misión Apolo XI de 1969 a la luna.
Autoria:
Rachel Ignotofsky
Edat:
Adolescència (12-16 anys)
Tema:
Dones i història,
Rols de gènere
Editorial:
Enllaç a l'editorial:
Compra el llibre:
Què podem treballar i com treballar-ho:
Encara massa sovint es considera que les ciències són dels homes, mantenint a les dones en una paper invisible al llarg de la història, així com incidint que les noies triïn altres sortides professionals més vinculades al món de les cures.

No obstant, aquest llibre ens permet visibilitzar que al llarg de tota la història les dones hem contribuït a la ciència, i que si socialment no se'ns impedeix podem ser científiques.

Així, no és un llibre només interessant per a aquelles persones que els hi interessa la ciència, sinó també per reflexionar sobre com els rols de gènere han influït i segueixen influint en les professions i ens el nostre desenvolupament personal, professional i social.

T'interessa treballar aquest llibre? Et podem facilitar recursos i acompanyament per treballar aquest tema!    Contacta'ns

Mujeres de ciencia