Sóc la Jazz

Descripció del llibre:
La Jazz va saber de sempre que era diferent de les altres nenes i dels altres nens de la seva edat. Des de ben jove, va ser conscient d’un fort sentiment, de ser una nena, i va lluitar perquè el seu entorn la reconegués i l’acceptés. Des dels dos anys, la Jazz sabia que era una nena, tot i que, en néixer, la van considerar un nen. Li encantava el color rosa, disfressar-se de sirena i no estava còmoda portant roba de nen. Això sumia la seva família en la confusió, fins que van entendre que la Jazz era trans i van decidir donar-li suport. La història de la Jazz és una experiència real. En aquest conte, ella narra les seves vivències d’una manera molt accessible, i s’adreça especialment als qui els agraden els contes, a les famílies i al professorat.
Autoria:
Jessica Herthel,
Jazz Jennings
Edat:
Canalla (9-12 anys)
Tema:
Trans*,
LGTBI+
Editorial:
Enllaç a l'editorial:
Compra el llibre:
Què podem treballar i com treballar-ho:
Com treballar la transexualitat infantil? Com visibilitzar-la?

A través de la història de la Jazz podem treballar la transexualitat infantil, la construcció de la identitat de gènere, el procés de trànsit i la importància del suport i respecte de la família i l'entorn en tot aquest procés.

T'interessa treballar aquest llibre? Et podem facilitar recursos i acompanyament per treballar aquest tema!    Contacta'ns

Sóc la Jazz