CONTACTA'NS!

E-mail: marta@familiaritatsdiverses.com
Telèfon: 630 762 138

Els contes i els relats són una magnífica eina per treballar les diversitats des de la petita infància i al llarg de tot el cicle vital. A partir de les històries podem introduir temes i realitats que no estan presents en el dia a dia dels infants; detectar possibles estereotips i prejudicis, i discutir-los; normalitzar altres realitats que no estan presents en el seu dia a dia; sentir-se identificades amb realitats pròpies que no són "la norma" o "la realitat majoritària".

Aquesta setmana em van demanar una xerrada sobre "Com treballar les diversitats a través de contes i relats". Moltes gràcies a l'AFA del Pi d'en Xandri i de les AFES en Xarxa de Sant Cugat, per organitzar aquesta xerrada i gravar-la (la gravació comença uns minuts tard, per problemes tècnics).

Aprofitant les peticions de les persones que van participar de la xerrada a través del zoom, us deixo aquí algunes recomanacions per treballar les diversitats a través de contes i relats, especialment interessant aquesta setmana, aprofitant que aviat serà Sant Jordi!

Per treballar les diversitats familiars i de gènere, podeu trobar aquí una selecció i podeu fer cerques per edat i temàtica: http://familiaritatsdiverses.com/Serveis/Recursos/Llibres

Per una petició específica, aquí us deixo algunes recomacacions per treballar les separacions, les famílies reconstituïdes i les famílies enllaçades:

Per treballar les diversitats i els prejudicis:

Per treballar la diversitat cultural i racialització:

Per treballar la diversitat funcional:

 

Si necessiteu acompanyament psicològic o assessorament, no dubteu en contactar-nos!Contacta'ns i demana informació